Christophe Van Riet | Algemene Directeur & Eigenaar

"Ons beroep is boven alles een passie die zo mooi is om te delen…"

1994 : Christophe Van Riet begint zijn leerschool op 15 jarige leeftijd aan de zijde van Jean-Pierre.

1995 : Christophe begint bij Garage Francorchamps met als doel zijn opleiding rond recentere Ferraris te vervolledigen, en dit terwijl zijn passie voor de koers- en oudere modellen van het merk alsmaar groter en groter wordt. Hij zal zich gedurende 2 seizoenen inzetten bij “355 Challenge” alsook “Modena Challenge”. Tezelfdertijd onderhoudt hij uitstekende contacten met Jean-Pierre en garage Gipimo, hetgeen hem de mogelijkheid biedt zijn verschillende passies intens te beleven.

2003: Na een stevige ervaring te hebben opgebouwd en administratieve studies te hebben beëindigd, neemt Christophe op zijn beurt de activiteit van Gipimo over en waakt over het beheer.

De concretisering van deze samenwerking is als een nieuwe wind bij GIPIMO en vertaalt zich in de overname door Christophe en de opstart van het bedrijf GIPIMOTOR.

Drie bijkomende letters die symbool staan voor het hernieuwde, de dynamiek en de verjongde visie van het bedrijf zonder zich af te zetten van de tradities en het respect voor de authenticiteit.

Een decennium later is de passie van deze echte self-made-man voor het merk met het stijgerende paard een ware obsessie geworden.