Het bedrijf

Gipimotor baat een atelier uit gespecialiseerd in precisie mekaniek onderhoud. Gelegen in het hart van Brussel, heeft het zijn reputatie te danken aan de kwaliteit van zijn werk en de ernst en betrouwbaarheid van zijn service.

Op dit moment bestaat het team uit bedrijfsleider Christophe van Riet, gerenommeerd motordeskundige Jean-Pierre Ori, commercieelverantwoordelijke Kristoffer Cartenian, en een ervaren team van gespecialiseerde techniekers.

Hoewel de activiteit zeer gevarieerd is, draait het hier vooral rond 4 belangrijke pijlers : het onderhoud, de renovatie en de voorbereiding van de voorouders van de weg, de piste en de rally en de aan- en verkoop van deze. Want Gipimotor legt zich vooral toe op de oudere modellen van het merk Ferrari en andere prestigieuze merken.

In aanvulling op de know-how, geniet het atelier met een oppervlakte van 1100m² van een voorraad onderdelen die niet alleen belangrijk zijn, maar eveneens samengesteld zijn uit talloze zeldzame stukken die verworven zijn als resultaat van grondig onderzoek en toevallige bevindingen. Gipimotor wilt daarmee de wensen van de klanten snel beantwoorden.

Gipimotor heeft de ambitie om voort te bouwen op de reeds behaalde prestaties alsook de activiteit « sportieve historische voertuigen » verder te ontwikkelen.

De service naar de klant bestaat uit een erg verzorgde en uitgebreide service. Naast technische competentie en ondersteuning biedt Gipimotor ook deskundig advies aan en openen ze de deuren van hun ateliers voor elke klant zodat deze stapsgewijs de vorderingen van de werken kan volgen.

Op deze manier hoopt Gipimotor bij de eigenaars van oudere voertuigen de passie op te wekken en te behouden voor de kunst van de fijne mechaniek. De eigenaars kunnen op hun beurt genieten van hun meesterwerk in optimale condities.