Gipimotor Gentlemen Drivers Club

Gentlemen Start Your Engines…
Al meer dan 25 jaar, beschikt het team van Gipimotor over het immense privilege mythische voertuigen te restaureren en te onderhouden.
Dit jaar nog kregen we, dankzij jullie, de kans om circuits over heel de wereld op te snuiven en om uitzonderlijke voertuigen te ondersteunen. Bedankt aan iedereen!
Het is tijd voor ons om een nieuw blad aan onze geschiedenis toe te voegen…
Sinds 2012 hebben we besteed de Gipimotor Gentlemen Drivers Club gecreëerd met als leidraad: exclusiviteit, kwaliteit en de samenhorigheid van evenementen.
We hopen dankzij onze aanwezigheid beantwoord te hebben aan herhaalde verzoeken van menig piloot en eigenaar.

De Drivers’ Meetings en evenementen
Wij stellen verschillende « Drivers’ Meetings » voor. Wij verwelkomen u in alle gastvrijheid om samen met andere ingewijden een ander tijdperk te herbeleven, ontdekken en herontdekken doorheen de aanwezige modellen en een aangename avond te beleven in het bijzijn van deze elegante dames…
Het is eveneens een mogelijkheid om de evenementen van de Club alsook recente realisaties te herbeleven, doorheen projecties van foto’s en videobeelden, dit terwijl men een vriendschappelijk glas en een goede maaltijd deelt.
Verschillende evenementen zijn voorzien: piste dagen, rallies en bijeenkomsten tijdens de voornaamste old-timer evenementen.

Lid worden
Om lid te worden, volstaat het om ons te contacteren via driversclub@gipimotor.be.
De jaarlijkse inschrijving geeft u toegang tot de Drivers’ Meetings alsook de mogelijkheid om zich in te schrijven voor de andere evenementen.

Uitgenodigden
Elk lid kan een "Pit Wall" pas verkrijgen zodat elk persoon van buitenaf uitgenodigd kan worden tot de club gedurende de evenementen.
Niettemin dringen we aan op het exclusief karakter van "Gipimotor Gentlemen Drivers Club". In deze optiek wensen wij het aantal niet-leden te beperken tot de evenementen.